Zussen

House of Ichō is opgericht in 2020 door Paula Boshouwers. Door haar positieve overtuigingen heeft Paula een vol leven kunnen leiden, ook na haar diagnose. Paula wilde dit graag doorgeven aan jou en dus heb ik, Janneke, als haar zus haar belangrijke werk voortgezet. Op de foto staan we samen en zo voelt House of Icho ook: een thuis van ons voor jou. 


Sinds augustus 2021 werk ik samen met ervaringsdeskundigen en professionals verder aan het online platform House of Ichō. Een thuis voor gelijken: levendige vrouwen die hun weg zoeken in een nieuwe werkelijkheid. Een mooie en fijne plek om te zijn, waar de nadruk ligt op léven. En waar, naast de schaduwkant van een diagnose kanker, juist ook ruimte is voor de zonkant. Licht en donker bestaan naast elkaar.


'House of Icho als een mooie en fijne plek om te zijn’ 

ONZE MISSIE


Mensen met een diagnose kanker helpen zélf de regie te nemen bij hun ziekteproces, herstel en heling


WAT WIL JIJ? LAAT HET ONS WETEN!

Gaandeweg zul je steeds meer informatie vinden op de site en op de House of Ichō Instagram pagina. Waar wil jij dat wij over schrijven. Waar ben jij naar op zoek?

Laat het ons weten!


Informatie over de stichting

Kvk nummer: 86193953

Statutaire naam: Stichting House of IChō

RSIN(FIscaal nummer): 863891408

email: info@houseoficho.nl

Postadres: Oranje nassaulaan 164, 2051 HV Overveen
beloningsbeleid: Stichting HOUSE OF ICHŌ werkt zoveel als mogelijk met vrijwilligers. De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.