Let's go and Live

Bij Studio House of Ichō richten we ons op jouw welzijn en herstel, vooral tijdens en na een kankerbehandeling. We hebben een reeks online lessen en workshops ontwikkeld die je kunt volgen vanuit het comfort van je eigen huis, wat bijdraagt aan jouw persoonlijke gezondheidsreis. Onze studio biedt dagelijkse lessen en uitgebreide workshops, ontwikkeld door ervaren professionals met expertise op het gebied van het herstellen van de effecten en eventuele bijwerkingen van een behandeling van kanker. 
50%
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden
Schrijf je in

When women support each other,

incredible things can happen

Wat is het aanbod

Dagelijkse live Lessen

Elke dag kun je meedoen aan lessen zoals cardio-krachttraining, fitness, yoga, Qigong, mindfulness en meditatie, gegeven door ervaren professionals en ervaringsdeskundigen. Je kunt alle lessen en workshops gemakkelijk thuis volgen via Zoom.

Praktische en Inzichtelijke Workshops

In onze workshops behandelen we relevante onderwerpen zoals het managen van vermoeidheid en het hervinden van energie. Ze zijn bedoeld om je praktische handvatten en inzichten te geven.

6-Weekse Online Training

In onze 6-weekse online training ontdek je in een kleine groep wie je nu bent en wie je wilt zijn. Deze training wordt geleid door onze deskundige coaches.

1 op 1 coaching

Je kunt 1 op 1 met een coach aan de slag met lifestyle keuzes of dingen waar je tegenaan loopt.

Supportive Community

In de kern van Studio House of Ichō staat onze toegewijde en ondersteunende community. Wij begrijpen dat het herstelproces na een kankerbehandeling niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal uitdagend kan zijn. Daarom hechten we veel waarde aan het creëren van een veilige, empathische en motiverende omgeving.

On-demand video en informatie

Naast onze live lessen en workshops biedt Studio House of Ichō ook een uitgebreide bibliotheek met on-demand video's en informatiemateriaal. Deze zijn altijd beschikbaar, zodat je kunt leren en oefenen wanneer het jou uitkomt. Van diepgaande instructievideo's tot inspirerende verhalen en praktische tips - ons on-demand aanbod is een waardevolle bron van kennis en ondersteuning op elk moment van je herstel reis. Of je nu je favoriete les opnieuw wilt beleven of rustig wilt verkennen op een moment dat het jou schikt, onze on-demand content staat klaar om jou te helpen groeien en herstellen op jouw eigen tempo.