JIJ KUNT HELPEN

96% van de mensen die een diagnose kanker krijgen, geven aan dat de zorgen of angst een negatieve impact hebben op hun kwaliteit van leven. Bij 7 op de 10 vrouwen is deze impact groot tot zeer groot (bron NFK). Help House of Ichō om hen te helpen zichzelf en hun kracht terug te vinden na een diagnose kanker.

DONEER NU

"A HELPING HAND CAN BE A RAY OF SUNSHINE IN A CLOUDY WORLD"

WAT KUN JE DOEN

Er zijn veel verschillende manieren waarop jij kunt helpen om het werk van House of Ichō te ondersteunen. Vrijwilligerswerk, jouw ervaringen delen of een donatie doen.

STEUN ONS MET EEN DONATIE

Het vertrouwen terug krijgen in je lichaam en je geest is. Help ons dit te doen. Met jouw donatie kunnen wij vrouwen helpen om zich weer goed te voelen, te ontdekken wie ze zijn en willen zijn na een diagnose kanker en welke mogelijkheden er voor hen open liggen.

Stichting House of Ichō heeft een ANBI status. Dit betekent dat er fiscale voordelen zijn aan deze donatie 

STEUN ONS MET JOUW TIJD EN ERVARING

House of Ichō bestaat dankzij ervaringsdeskundigen. Wil jij hier ook aan bijdragen? Je kunt op heel veel verschillende manieren bijdragen bijv door als ervaringsdeskundige op de community vragen te beantwoorden of door je tips te delen als support. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.