Medisch verpleegkundige

Jouw eigen support team

"Hoe zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk door dit proces heen kom? “, “Hoe zou ik de bijwerkingen van de chemo behandeling kunnen verminderen? “, “Hoe zorg ik dat ik vertrouwen blijf houden in mijn lichaam? 

Zomaar een paar vragen die je bezig kunnen houden vlak na je diagnose. Je medische team zorgt ervoor dat je beter gaat worden maar wie zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen? Of dat je je zo goed mogelijk voelt tijdens de behandelingen en erna? Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt je reguliere behandeling aanvullen met complementaire behandelingen.

Minke van House of Ichō bedacht en creëerde haar eigen support team. Haar team die haar tijdens en na de behandelingen hielp om zich zo goed mogelijk te voelen. Hier vindt je informatie over welke support er is voor je en hulp om te ontdekken welke support er bij jou past

Meteen aan de slag?

Het kan overweldigend zijn om te weten wie er in je team moet zitten en welke stappen je moet nemen. Maar bij House of Ichō helpen we je een eindje op weg. Vraag hier een intakegesprek aan waarin een professional je helpt om de steun vinden die bij jou past en je op weg helpen naar een gezonde levensstijl en een positieve mindset.

Wil je eerst meer lezen over alle mogelijke vormen van support? Lees verder in het uitgebreide overzicht van alle soorten ondersteuning die beschikbaar zijn.

DONEER AAN HEN DIE GERAAKT ZIJN DOOR KANKER

Paula Boshouwers is House of Ichō begonnen met een droom en haar eigen ervaring. Wij zetten deze droom voort maar we kunnen het niet alleen. Maak een donatie en help vrouwen met een diagnose kanker een vol en gelukkig leven te leiden.