Artikel | Naast focus op beter worden, ook focus op je zo goed mogelijk voelen
07 september 2022 

Artikel | Naast focus op beter worden, ook focus op je zo goed mogelijk voelen

Wie helpt je daarbij? Je eigen Dreamteam!

"Hoe zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk door dit proces heen kom? “, “Hoe zou ik de bijwerkingen van de chemo behandeling kunnen verminderen? “, “Hoe zorg ik dat ik vertrouwen blijf houden in mijn lichaam? 

Zomaar een paar vragen die je bezig kunnen houden vlak na je diagnose. Minke wist dat ze dit niet alleen kon en ging doen. Haar partner en zij spraken over het vormen van Haar Dreamteam, Een team die aanvullend is op de behandeling van het medische team

Wie zitten er al in dit team en wie heb ik nog nodig? Het was een dynamisch proces gedurende de weken die volgden. Minke kreeg zoveel gouden tips van vele lieve mensen. 

Hoe Minke haar dreamteam samenstelde

Ik wist dat ik mijn reguliere behandeling wilde aanvullen met complementaire behandelingen. Dit zie ik ook in mijn werk terug. Het zijn twee “verschillende” werelden, allebei cruciaal gedurende mijn proces.  Mijn pad zou zijn om hier een brug in te slaan. Wat past er bij mij?  

Mijn dreamteam bestaat uit vele mensen in mijn directe kring, soms verrassend erbuiten  en ook de (zorg) professionals gedurende het proces.  

Ze hebben allemaal bijgedragen en dragen nog steeds bij aan mijn pad en mijn heling.  Ik ben allen zeer dankbaar. 

Lees hier welke complementaire behandelingen Minke heeft gevolgd en nog volgt naast het reguliere traject. 

Wil jij ook je eigen dreamteam samenstellen maar weet je niet hoe? Schrijf je hier in voor een intake gesprek. In dit gesprek helpen we je te kijken wie en wat er past in jouw dreamteam.

Over de schrijver
Ik ben Minke, 44 jaar en moeder van Elise (2009) en Merijn (2010).Ik ging verpleegkunde studeren en reisde naar Australië en Nieuw Zeeland samen met mijn toenmalige partner en vader van mijn kinderen. Vanaf de tijd dat ik moeder werd, was ik werkzaam in de huisartsenpraktijk.Het roer ging om na mijn scheiding in 2016. Ik kreeg een fijn nieuw huis, een liefdevolle relatie en mijn toenmalige baan bij Voeding Leeft.Ik ging steeds meer naar mijn gevoel en intuïtie luisteren. Het was een leerzame tijd vol met zelfreflectie, leren, oefenen en persoonlijke ontwikkeling.In december 2021 kreeg ik de diagnose borstkanker. Mijn pad gaat over het maken van keuzes binnen de reguliere en complementaire zorg. Ik geloof dat zij elkaar zo mooi kunnen versterken.Met de start van mijn eigen praktijk komt nu alles samen: mijn medische achtergrond, persoonlijke reis & sensitieve talent.
Reactie plaatsen